Vi ste ovde: Naslovna >> Zlatibor - Apartmani Radosti

Zlatibor - Apartmani Radosti REZERVACIJE I INFORMACIJE
011/ 30 31 212, 011/ 33 71 337
TIP SMEŠTAJA PERIOD
01.06 - 31.08.2012. 01.10 - 31.10.2012. 01.09 - 30.09.2012.
01.11 - 29.12.2012.
Apartman sa
jednom spavaćom
sobom
(ap. 9, 11, 15 i 17)
70 € 55 € 65 €
Studio
(studio 10 i 16)
40 € 35 € 35 €

*Cene su izražene u eurima, plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu Credit Agricole banke na dan uplate
*Cene se odnose na najam apartmana/studija po jednom danu
*U cenu je uračunata boravišna taksaapartmani radosti
Apartmani Radosti nalaze se na svega par minuta šetnje od centra Zlatibora, hotela Mona i hotela Palisad. Potpuno nova, prostrana kuća u planinskom stilu, nudi smeštaj u vidu apartmana sa jednom ili dve spavaće sobe, smeštaj tipa studio i redovne i dodatne usluge nalik onima koje nude hoteli- bez obzira da li se opredelite za odmor na Zlatiboru leti ili zimi. Za one goste koji na put na Zlatibor kreću sopstvenim automobilom, Apartmani Radosti raspolažu sopstvenim parkingom.

Svaki studio i apartman u Apartmanima Radosti opreman je individualno, tako da možete odabrati upravo onakav smeštaj kakav želite za svoje idealno letovanje ili zimovanje na planini. Iako se modernim dizajnom, konforom i pogodnostima koje nude ovi apartamani svrstavaju u sam vrh kako ponude luksuznih apartmana na Zlatiboru, tako i ponude hotela na Zlatiboru.
Apartmane Radosti pre svega odlikuje udobnost i topla atmosfera koja čini da se na planini Zlatibor osećate kao kod kuće. Parking je pod video nadzorom kao i objekat.
Apartman 9
Zahvaljujući kontrastu pastelnih tonova i modernističkog pristupa dizajnu enterijera, ali i sveukupnom utisku sklada i harmonije koji ipak preovlađuje, ovaj apartman najviše će pogodovati gostima koji su po prirodi dinamični i uvek u toku sa savremenim tendencijama. Inovativna svetlosna rešenja u svim prostorijama apartmana pružaju ovom apartmanu posebnu prilagodljivost atmosferi i željama gostiju.

Zahvaljujući kontrastu pastelnih tonova i modernističkog pristupa dizajnu enterijera, ali i sveukupnom utisku sklada i harmonije koji ipak preovlađuje, ovaj apartman najviše će pogodovati gostima koji su po prirodi dinamični i uvek u toku sa savremenim tendencijama. Inovativna svetlosna rešenja u svim prostorijama apartmana pružaju ovom apartmanu posebnu prilagodljivost atmosferi i željama gostiju.

Zahvaljujući naglašenoj teksturi centralnog zida i izboru nešto nežnijih, floralnih detalja, prostrani dnevni boravak odiše toplom i gostoljubivom atmosferom. Centralna tačka dnevnog boravka je rasklopiva garnitura koja tokom dana služi kao klasičan kauč, a uz jednostavno rasklapanje i dodavanje obezbeđenih naddušeka koji se postavljaju preko postojećih, kada je rasklopljena garantuje udobnost klasičnih bračnih kreveta. U dnevnoj sobi nalazi se i LCD televizor sa preko 40 kablovskih kanala, radio i dvd plejer. U okviru dnevnog boravka nalazi se i trpezarija savremenog, minimalističkog dizajna.

Spavaća soba u okrepljujućoj boji zelene jabuke raspolaže prostranim ugradnim plakarom sa ogledalima, a u njoj se nalazi i izuzetno udoban bračni krevet dimenzija 160 x 200 sa intrigantnom podnom rasvetom. U spavaćoj sobi takođe je smešten još jedan LCD televizor sa kablovskim kanalima.

Prilikom projektovanja i dizajna apartmana, vodilo se računa da se gost u svakom trenutku oseća udobno i prijatno, pa je u kupatilu smeštena konforna hidro-masažna tuš kabina, radijator na kome možete sušiti i grejati peškire. Uz uobičajene sanitarije modernog dizajna, gostima su na raspolaganju i ugradni fen za kosu, higijenski dispanzer za tečni sapun, i mašina za pranje veša.

Wi-fi pristup internetu za goste Apartmana Radosti je potpuno besplatan.
Studio 10
Šarmantan i ušuškan studio u plavim tonovima namenjen je gostima modernog stila i istančanih estetskih nazora, koji svoj odmor na Zlatiboru žele da provedu okruženi svim pogodnostima savremenog načina života. Dnevna soba takozvanog otvorenog plana nadozevuje se na trpezariju i kuhinju opremljenu prema potrebama kako gostiju koji preferiraju brzo spremljenu klopu, tako i gostiju koji su spremni da se potrude radi gurmanluka u sopstvenom izvođenju.

Dnevni boravak raspolaže rasklopivom garniturom koja tokom dana služi kao klasičan kauč. Jednostavno i lako, garnitura se rasklapa i zahvaljujući obezbeđenim naddušecima koji se postavljaju preko postojećih, garantuje udobnost klasičnih bračnih kreveta i udobno prospavane noći. U dnevnoj sobi nalaze se i LCD televizor sa pedesetak kablovskih kanala, radio, i dvd plejer. Veliki ugradni plakar pruža idealan prostor za uredno odlaganje stvari, dok se u predsoblju nalaze i cipelarnik i visoko ogledalo. Posebna pažnja posvećena je rasveti tako da se zahvaljujući kontroli jačine svetla i zasebno grupisanim setovima ugradnih svetiljki čitav ambijent ovog studija lako prilagođava potrebama i raspoloženju gosta.

U dnevnom boravku smestio se i moderni pult za obedovanje sa visokim, barskim stolicama. Zahvaljujući brižljivo izvedenom dizajnu i opremanju kuhinje, estetski intregritet prostora je u potpunosti ispoštovan, a da pritome funkcionalnost u relativno ograničenom prostoru nije dovedena u pitanje. Kuhinja raspolaže kompletnim sitnim kuhinjskim inventarom modernog dizajna, sudoperom, ali i ugradnom mašinom za pranje sudova, ugradnom rernom, ugradnom pločom sa aspiratorom, i ugradnim frižiderom.

O konforu visokozahtevnih gostiju koji su odlučili da svoj odmor provedu na Zlatiboru, posebno se vodilo računa prilikom projektovanja i opremanja kupatila. Gostima je na raspolaganju konforna hidromasažna tuš kabina, higijenski dispanzer za tečni sapun, i ugradni fen za kosu. Toalet, lavabo i ogledalo se, naravno, podrazumevaju, ali svakako treba spomenuti i kvalitetnu, snažnu rasvetu nad ogledalom i radijator, odnosno grejač za peškire.

Wi-fi pristup internetu za goste Apartmana Radosti je potpuno besplatan.
Apartman 11
Topla i sofisticirana kombinacija svetlo zelenih i bež tonova čini ovaj apartman idealnim za goste koji svoj odmor na Zlatiboru žele da iskoriste za potpuno opuštanje i bekstvo iz grada. Harmonija zemljanih tonova i upotreba materijala raskošne teksture najviše će prijati gostima sofisticiranog stila i porodicama koje žele relaksaciju. Predsoblje, u kome se nalazi prostran ugradni ormar sa velikim ogledalom i čiviluk za odlaganje kaputa, vodi u savremenu kuhinju i dalje, u dnevni boravak sa trpezarijom i ka ostalim prostorijama.

Luksuzno opremljena kuhinja sa finišom u kombinaciji raskošnog tamnog i bež drveta brižljivo je opremana tako da su gostu na raspolaganju sve pogodnosti savremenog odmora. Od sitnog kuhinjskog inventara modernog dizajna, preko ugradne rerne i ugradne ploče sa aspiratorom, do ugradnog frižidera, ugradne mašine za pranje posuđa i podesive rasvete nad radnom pločom.

Dnevni boravak, zahvaljujući raskošu materijala i raznolikosti tekstura, predstavlja topao i prijatan enterijer, u kome se od prvog trenutka osećate kao kod svoje kuće. Prostrana plišana ugaona garnitura sa tabureom postavljena je ispred LCD televizora sa izborom od oko 50 kablovskih kanala, a pored toga gostima su na raspolaganju i radio i dvd plejer. Jednostavno i lako, garnitura se rasklapa i zahvaljujući obezbeđenim naddušecima koji se postavljaju preko postojećih, garantuje udobnost klasičnih bračnih kreveta i udobno prospavane noći. Iz dnevnog boravka izlazi se na balkon, a tu je i trpezarija sa masivnim, minimalističkim stolom i stolicama od punog drveta trendi dizajna. Podesiva ugradna dekorativna rasveta grupisana u zasebne setove radi potpune kontrole svetla i luksuzni luster u vidu kugle od kristala čine ovaj apartman posebno prijatnim u večernjim satima.

Spavaća soba toplih pastelnih tonova takođe ima izlaz na balkon, a u njoj je smešten još jedan LCD televizor sa kablovskim kanalima, za one tehnofilne goste koji ni na zimovanju ne mogu bez informacija. U spavaćoj sobi nalaze se prostran bračni krevet dimenzija 160 x 200, toaletni stočić i još jedan ugradni ormar sa ogledalima. Posebna pažnja posvećena je opremanju kupatila, koje, pored toaleta i umivaonika, raspolaže i hidromasažnom tuš kabinom, ugradnim fenom za kosu, higijenskim dispanzerom za sapun, i mašinom za pranje veša.

Bežični pristup internetu, odnosno wi-fi, je za goste apartmana besplatan.
Apartman 15
Savršen apartman za goste koji žele da na Zlatiboru pronađu smeštaj u kome će zaista moći da se na svom odmoru na planini potpuno opuste, bilo da na Zlatibor dolaze na letovanje ili zimovanje. Ovaj prostran i svetao apartman u potkrovlju opreman je u toplim i vedrim bojama, a moderan dizajn enterijera uz visoku funkcionalnost pružaju gostima luksuzan i udoban boravak na Zlatiboru.

Elegantno predsoblje obiluje prostorom za odlaganje obuće i garderobe. Smeštena pod krovnom kosinom, kuhinja minimalističkog dizajna u toplim bojama drveta, pored kompletnog sitnog kuhinjskog inventara, poseduje i ugradnu rernu i ploču sa aspiratorom, kao i ugradni frižider i mašinu za pranje sudova.

Prostran dnevni boravak opremljen je izuzetno udobnom ugaonom garniturom, i uz LCD televizor, radio i dvd plejer, i kablovsku televiziju sa oko pedeset kanala, gostima pruža idealan prostor za tople porodične trenutke. Pored toga, u dnevnom boravku smešten je i prostor za obedovanje, kao i izlaz na šarmantnu terasu.

U spavaćoj sobi nalazi se prostran plakar sa ogledalom, što u kombinaciji sa diskretnim biserno belim floralnim paternima, čini ovu sobu pod blagim krovnim nagibom izuzetno prjatnom i udobnom. Bračni krevet dimenzija 160×200, uz rasvetu i još jedan LCD televizor sa pristupom kablovskim kanalima posebno će prijati gostima koji na Zlatibor dolaze kako bi se potpuno osvežili i odmorili.

Kupatilo, sa toaletom, i modernom hidromasažnom tuš-kabinom, ali i brižljivo odabranim detaljima u vidu ugradnog fena za sušenje kose, praktični radijator za sušenje peškira i higijenski dispanzer za tečni sapun i snažnom rasvetom nad ogledalom, nadopunjuje utisak da ovaj apartman ispunjava standarde čak i najzahtevnijih gostiju.

Wi-fi pristup internetu za goste Apartmana Radosti je potpuno besplatan.
Studio 16
Zahvaljući gracioznoj kombinaciji nežnih tirkiznih i umirujućih tonova lavande, ovaj funkcionalni studio oduševiće goste koji svoje letovanje, zimovanje, ili kratak, okrepljujuć vikend na Zlatiboru žele da provedu uživajući u smeštaju koji u isto vreme nudi pun komfor i udobnost nalik onoj kod sopstvene kuće. Usled spoja vibrantnih tonova i kontrastnih tekstura i vešte organizacije prostora, ovaj smeštaj posebno će pogodovati gostu koji u Zlatiboru želi da uživa punim plućima.

U dnevnom boravku smešteni su prostrani plakari za praktično odlaganje stvari, prostor za opuštanje u kome se, pored velike ugaone garniture od pliša nalaze LCD televizor sa pristupom ka gotovo pedeset kablovskih kanala, radijom i dvd plejerom. Ugaona garnitura se veoma brzo i lako rasklapa pretvarajući se tako u konforan bračni ležaj, a obezbeđeni naddušeci garantuju ovom ležaju izuzetnu udobnost.

Pored toga, u dnevnom boravku nalazi se i trpezarijski prostor sa elegantnim visokim stolom za račuvanje i visokim stolicama. Posebna pažnja posvećena je dizajnu plafona i plafonske rasvete, što ovaj šarmantni studio čini dodatno primamljivim za goste koji od smeštaja očekuju više. Na dnevni boravak nadovezuje se brižljivo projektovana kuhinja sa svim potrebnim elementima, a pored kvalitetnih materija i završne obrade, krovni prozor i blaga kosina čine ovaj prostor posebno prijatnim. Ugradni frižider, ugradna rerna i ugradna ploča sa aspiratorom, sav potreban kuhinjski pribor, kao i ugradna mašina za pranje posuđa odgovaraće posebno onim gostima koji na odmoru ne prave kompromise sa udobnošću i konforom.

Prijatan ugođaj boravka u ovom studiju upotpunjuje i pažljivo projektovano kupatilo sa toaletom. Pored umivaonika sa velikim ogledalom i odgovarajućom rasvetom, u kupatilu se nalaze i higijenski dispanzer za tečni sapun, fen za sušenje kose, i praktičan radijator za brzo sušenje peškira. Nakon dana provedenog u otkrivanju Zlatibora, poseban užitak i okrepljenje pruža moderna hidromasažna tuš-kabina sa različitim sistemima mlazeva.

Wi-fi pristup internetu za goste Apartmana Radosti je potpuno besplatan.
Apartman 17
Prostran apartman u toplim, prirodnim tonovima posebno će se dopasti gostima sofisticiranih esetetskih načela, koji svoj odmor na Zlatiboru žele da provedu u smeštaju koji pored osećaja luksuza nudi i prijatnu atmosferu poput one u sopstvenom domu. Krovne kosine upotpunjene pažljivo osmišljenom rasvetom i kombinacijom sjajnih i naglašenih tekstura čine ovaj apartman ambijentom posebno prijatnim za udoban boravak i ispunjen odmor na Zlatiboru.

Dnevni boravak otvorenog tipa sastoji se od prostora za opuštanje i prostora za obedovanje. Udobna i prostrana ugaona garnitura smeštena je ispred LCD televizora na kome možete pratiti gotovo pedeset kablovskih kanala. Pored LCD televizora, gostima su na raspolaganju i radio i DVD plejer. Trpezarijski odeljak sa okruglim stolom odiše formalnom elegancijom, a u kombinaciji sa praktičnom narandžastom komodom i policama sa oranž detaljima postignuta je izuzetno prijatna atmosfera.

Spavaća soba modernog dizajna, u plavim i belim tonovima pruža nežan kontrast u odnosu na ostatak apartmana. Pored plakara za odlaganje stvari nalazi se i praktičan toaletni stočić sa ogledalom. Izuzetno udoban bračni krevet dimenzija 160 x 200 cm garantuje dobro propspavane noći na planini. U spavaćoj sobi se takođe nalazi i još jedan LCD televizor sa kablovskim priključkom, pa i u njoj gosti mogu da uživaju u skoro pedeset domaćih i stranih tv kanala.

Sa luksuznom kombinacijom svetlog i tamnog drveta i kvalitetnim finišom, kuhinja u ovom apartmanu predstavlja više od pukog prostora za pripremanje hrane – ona je esteski privlačan prostor koji dodatno doprinosi luksuznom utisku koji se u ovom apartmanu nameće. Pored svog potrebnog sitnog kuhinjskog inventara, kuhinja raspolaže i ugradnim frižiderom, ugradnom rernom i pločom sa aspiratorom, kao i ugradnom mašinom za pranje posuđa. Za goste koji svoje zimovanje ili letovanje na Zlatiboru žele da provedu okruženi punim hedonističkim ugođajem, kuhinja raspolaže i aparatom za kafu.

Jednako brižljivo dizajnirano je i kupatilo sa toaletom. Pored umivaonika sa ogledalom i snažnom rasvetom, u kupatilu se nalaze i druge potrebne sitnice, kao što su higijenski dispanzer za tečni sapun, radijator za sušenje peškira, ugradni fen za sušenje kose, ali i veš-mašina čije prisustvo gostu omogućava da rasterećeno planira i duži boravak na Zlatiboru. U kupatilu se nalazi i savremena hidromasažna tuš-kabina sa radijom i nekoliko opuštajućih programa za masažu.

Wi-fi pristup internetu za goste Apartmana Radosti je potpuno besplatan.
TIP SMEŠTAJA PERIOD
01.06 - 31.08.2012. 01.10 - 31.10.2012. 01.09 - 30.09.2012.
01.11 - 29.12.2012.
Apartman sa
jednom spavaćom
sobom
(ap. 9, 11, 15 i 17)
70 € 55 € 65 €
Studio
(studio 10 i 16)
40 € 35 € 35 €

*Cene su izražene u eurima, plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu Credit Agricole banke na dan uplate
*Cene se odnose na najam apartmana/studija po jednom danu
*U cenu je uračunata boravišna taksa
Makedonska 34, 11000 Beograd, Srbija tel: +381 11 30 33 929, +381 11 30 35 510 travelcom@travelcom.rs YUTAIATAAmadeus